De komende weken kom je Kimberly weer op vele plaatsen tegen.
Op radio en in het land is Kimberly weer volop bezig om haar nieuwe single te promoten.

Op zondag 16 juli staat Kimberly op de Zomertoer van RadionNL in Heerhugowaard, kom op tijd, want Kimberly zal direct aan het begin van het programma optreden!

Op de radio is ‘Viva Vino en Champagne  de Regioheld bij RadioNL. op woensdag 19 juli is ze tussen 14:00 en 15:00 uur te gast op de zender, luisteren dus!

De altijd opgewekte en vrolijke zangeres uit Noord Holland die met haar heldere stemgeluid en vrolijke nummers elk optreden tot een groot feest weet te maken. Zij zit dit jaar alweer 25 jaar in het vak. Reden om te proosten “Viva, vino en champagne”! Dit is tevens de titel van haar recent uitgebrachte nieuwste nummer. Geschreven door René Portegies en geproduceerd door Ger Oerlemans. Een zomers en feestelijk nummer dat een en al gezelligheid uitstraalt; daar wordt toch iedereen blij van! En dat is wat Kimberly Hennipman wil; de mensen blij maken, een feestje bouwen en plezier maken.

Vanaf 2012 zijn haar eerste eigen nummers uitgebracht en mede door haar deelname aan Bloed, Zweet en Tranen en haar optreden op het Mega Piraten Festijn is haar landelijke naamsbekendheid verder gegroeid. Na “Waar een wil is, is een weg”, de single, geschreven door René Karst, die vorige jaar uitgebracht is, heeft het toch wel even geduurd voordat de keuze voor een nieuw nummer bepaald was. “Niet zomaar een nummer” is het devies, “het moet sprankelen, feestelijk zijn en de mensen blij maken”. Daar zijn duidelijk geen concessies in gedaan! En zeg nu zelf, midden in de vakantiemaand zo’n heerlijk zomers nummer, dat wil iedereen toch steeds opnieuw horen? Nou, Kimberly brengt het maar al te graag ten gehore. Zo is zij weer volop te zien en te horen op de RadioNL Zomertoer, op braderieën, kermissen, feesten en partijen. Niet alleen vanaf de grote podia maar ook, in de kleine verenigingen en verzorgingstehuizen bezorgt deze stralende persoonlijkheid de mensen graag een onvergetelijke middag of avond. Zo deelt ze het liefst met zoveel mogelijk mensen haar positieve levensinstelling; “het beste uit het leven aan elkander geven” (een zin uit het refrein) dat is het motto van Kimberly. Woensdag 19 juli zal Kimberly een studiobezoek brengen aan RADIONL!