Kimberly feest erop los met ‘Never Ever, Nooit meer’

Met ‘Never Ever, Nooit Meer’ presenteert Kimberly Hennipman dit jaar haar tweede single. Volgens de altijd spontane zangeres uit Opmeer is het een iets andere sound dan we van haar gewend zijn, maar het feestgehalte blijft ervan afspatten. De single is vanaf woensdag 23 oktober 2019 verkrijgbaar.

In tegenstelling tot haar vorige opnames die van A tot Z door Jeroen Dirksen werden geschreven en geproduceerd, staat nu de naam Niels Lingbeek als componist/tekstschrijver achter op het fleurige hoesje vermeldt.

‘Ik kwam Niels bij toeval tegen. Hij liet me een liedje horen waarvan ik dacht ‘dat is echt iets voor mij’. ‘De verhaallijn en de melodie spraken me erg aan. Het gaat over een man waar ik al jaren naar zocht. Opeens staat hij voor me en weet het zeker, dat is hem! Omdat ik een trouw hondje ben, nam ik de single wel op in de Music Experience Studio van Jeroen Dirksen te Zaandam. De videoclip is overigens opgenomen door Arjan Plat’, verklapt Kimberly.

De fans die Kimberly op Facebook volgen weten inmiddels dat ze vaak in het Sauerland vertoeft. Samen met haar man Frank heeft ze een huis op een berg gekocht in deze prachtige streek op nog geen vier uurtjes autorijden vanaf haar woonplaats in Noord-Holland. Al jaren wordt Kimberly geboekt bij Landhotel Zur Schmitte in het Duitse Schmallenberg.

‘Als we daar zijn maken we vaak een grote wandeling. Op een gegeven moment zagen we dat dit huis te koop stond. Frank en ik waren meteen enthousiast. Zo’n huis met zoveel ruimte eromheen vindt je niet snel in Nederland. We lopen zo vanuit het huis het bos in. We hebben de stoute schoenen maar aangetrokken en besloten de woning te kopen. Het bevat een onder- en een bovenverdieping die we op termijn eventueel verhuren’, glundert Kimberly.

De plannen voor 2020 liggen ook al klaar. Ze heeft inmiddels al een behoorlijk aantal singles uitgebracht. Deze worden op een verzamelalbum geplaats die waarschijnlijk op een feestelijke wijze gepresenteerd gaat worden.

Kimberly,

De meest veelzijdige feestzangeres voor een Hollandse/Amsterdamse avond, Oktoberfest/Apres Ski, maar ook Rock & Roll en Country .
Kimberly maakt er altijd een groot feest van!
Kimberly is al jaren een graag geziene zangeres op feesten en partijen in Nederland en ver daarbuiten!
Met een zeer uitgebreid, veelzijdig repertoire, eigen nummers en medleys wordt het al snel een feest dat voor elk wat wils biedt. Of het nu gaat om een optreden voor 50 man in een kleine kroeg of om een groot bedrijfs-/publieksevenement met 10.000 of meer bezoekers, Kimberly weet er altijd één groot feest van te maken!
Kimberly is zowel avondvullend (inclusief drive-in-show) als voor een half uur te boeken.

Kimberly verbindt zich met Rood Hit Blauw

Kimberly Hennipman kreeg enkele maanden geleden de tip van haar vaste producer Jeroen Dirksen om een keer contact op te nemen met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties. Omdat Kimberly, zoals ze zelf zegt, altijd goed luistert [...]

Kimberly tijdens het Mega Piraten festijn