Kimberly,

Zingt al zo’n 25 jaar, maar is sinds een paar jaar bij het grotere publiek bekend geworden.
Dit komt onder andere door het uitbrengen van eigen repertoire op single, waardoor Kimberly opeens bij nationale zenders als RadioNL en Sterren.NL gedraaid werd. Regionaal is Kimberly altijd al een graag gedraaid artieste, zeker in het Noord-Hollandse, waar Kimberly vandaan komt, hoor je haar met regelmaat op de zender.

In 2015 deed Kimberly mee aan het televisie programma ‘Bloed, Zweet en Tranen op SBS6.
Helaas koos de jury er niet voor dat ze door mocht naar de finale, maar haar verschijnen op Nationale tv was een feit en bracht haar veel aandacht in de media en airplay op de zenders!

Ook tijdens de Regiotoer van RadioNL en TV Oranje kom je Kimberly met regelmaat tegen, met haar frisse en vlotte verschijning weet ze het publiek altijd mee te krijgen en ziet ze haar achterban steeds meer groeien!
Begin 2016 stond ze in de line-up van het populaire Mega Piraten Festijn in Heerhugowaard. Met 8000 bezoekers een uitverkochte tent waar de top van Nederland voorbij kwam en Kimberly stond daar maar mooi tussen!

Verder is Kimberly ook heel vaak te zien bij kleinschalige, maar niet minder leuke optredens in verzorgingshuizen, verenigingen en besloten feesten als verjaardagen, bruiloften en bedrijfsfeesten. Eigenlijk kan ze overal optreden, haar repertoire is veelzijdig en op elke situatie aan te passen!

Kimberly heeft een zwak voor mensen met een beperking en graag treedt ze dan ook op bij het jaarlijkse ‘Dag van je Leven’, voor verstandelijk gehandicapten.

Wil je Kimberly direct zien zingen? Kijk dan op de pagina Video voor haar clipjes, of kijk naar TV Oranje waar ze met regelmaat voorbij komt.

Kimberly tijdens het Mega Piraten festijn